Ποια βραχιόλια είναι κατάλληλα;

Τόσα πολλά βραχιόλια, τόσες πολλές περιστάσεις, μόνο δύο καρποί – τι να κάνετε; Εδώ θα βρείτε μερικές πληροφορίες για να αποφασίσετε ποια βραχιόλια είναι κατάλληλα να φορέσετε και πότε. Από όλα τα είδη κοσμημάτων που μπορούν να ντύσουν την εμφάνισή σας, να δώσουν λάμψη σε κάθε μέρα της εβδομάδας και να σας βοηθήσουν πραγματικά να εκφράσετε το στυλ σας, τα βραχιόλια είναι εκεί. Τι πιο διασκεδαστικό από μια πανδαισία από βραχιόλια ή μια λεπτή και όμορφη αλυσίδα με ένα διακριτικό διαμάντι;

Λόγω του μεγάλου αριθμού των στυλ βραχιολιών που υπάρχουν, η επιλογή του σωστού μπορεί να σας τρομάξει. Αλυσίδες, βραχιόλια, γούρια, δέρμα, κορδόνι, πολύτιμοι λίθοι, χειροπέδες και μαργαριτάρια. Ποια βραχιόλια είναι κατάλληλα και πότε; Μπορείτε να συνδυάσετε μέταλλα; Τι γίνεται με το στοίβαγμα; Όταν ψωνίζετε βραχιόλια υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως πότε θα τα φορέσετε, πού, με τι ρούχα και τι θα κάνετε. Είναι σημαντικό να έχετε ένα ευρύ φάσμα στυλ βραχιολιών στην κοσμηματοθήκη σας, ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.  

Από μέρα σε μέρα

Για τους περισσότερους από εμάς, τα κοσμήματα που φοράμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς μας είναι αυτά που φοράμε πιο συχνά. Αν έχετε μια παραδοσιακή δουλειά γραφείου ή αν επιδιώκετε την εξέλιξη της καριέρα σας, είναι σημαντικό για εσάς να δείχνετε κομψοί και συγκροτημένοι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Είτε φοράτε ένα πλήρες σύνολο και τακούνια είτε κάτι πιο κοντά στο dress code της εταιρείας, δεν θέλετε μόνο το ντύσιμό σας να είναι μοντέρνο και κομψό, αλλά και όλα τα αξεσουάρ σας να δείχνουν έτσι. Για τις πιο συντηρητικές εμφανίσεις γραφείου, περιορίστε τα βραχιόλια σας στο ελάχιστο. Ίσως ένα απλό βραχιόλι ή μια λεπτή αλυσίδα με έναν πολύτιμο λίθο ή ακόμη και ένα διαμαντένιο βραχιόλι, αν ταιριάζει με το στυλ του γραφείου σας.

Αν είναι απαραίτητο, ο συνδυασμός δύο βραχιόλων από το ίδιο μέταλλο στον ίδιο καρπό μπορεί να δείχνει ωραίος αν γίνει με διακριτικό τρόπο. Αν το γραφείο σας έχει ένα πιο casual περιβάλλον, μια απλή χειροπέδα από πολύτιμο μέταλλο μπορεί να αποτελέσει μια κομψή προσθήκη στην εργασιακή σας γκαρνταρόμπα. Όταν επιλέγετε βραχιόλια για τη δουλειά, σκεφτείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως η χρήση πληκτρολογίου ή η εργασία με ιατρικά όργανα, και επιλέξτε στυλ που δεν θα σας εμποδίζουν.  

Εντυπωσιάστε τους το Σαββατοκύριακο

Ντύσιμο το Σαββατοκύριακο σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό στυλ και πολλή θηλυκότητα σε ό,τι σας επιφυλάσσουν το Σάββατο και η Κυριακή. Ψώνια με τα κορίτσια; Αφήστε πραγματικά το στυλ σας να φανεί και στοιβάξτε όλα τα αγαπημένα σας βραχιόλια μαζί. Απλά να έχετε κατά νου μερικά πράγματα: Όταν δημιουργείτε μια στοίβα, διαφοροποιήστε τα σχήματα και τα βάρη των βραχιολιών, αλλά κρατήστε το χρώμα του μετάλλου ως ενιαίο θέμα. Η υπερβολική ποικιλία μπορεί απλώς να φαίνεται ακατάστατη. Αν απλά τρέχετε για να κάνετε δουλειές, τα βραχιόλια μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν μια casual εμφάνιση του Σαββατοκύριακου. Δεν υπάρχει λόγος οι βαρετές δουλειές να απαιτούν μια βαρετή εμφάνιση. Αν τα σαββατοκύριακα φοράτε τζιν, μια στοίβα από βραχιόλια ή μερικές αλυσίδες στον καρπό σας μπορεί να μεταμορφώσει μια εμφάνιση από βαρετή σε κατάλληλη για brunch. Περνάτε χρόνο με την οικογένεια; Ένα βραχιόλι με γούρια είναι υπέροχο γιατί όχι μόνο είναι παραδοσιακό, αλλά μπορεί να σας ξυπνήσει υπέροχες αναμνήσεις όταν κοιτάτε τα γούρια που θυμίζουν όλες τις καλές στιγμές.  

Εντυπωσιακή βραδιά ραντεβού

Ένα ραντεβού το Σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να φέρετε πραγματικά τον ενθουσιασμό στο παιχνίδι με το βραχιόλι σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το συνδυάσετε: συνδυάστε στυλ, μέταλλα, πολύτιμους λίθους, ό,τι θέλετε. Αν πρόκειται να χορέψετε, τότε φροντίστε να ενισχύσετε τη λάμψη και τη γοητεία – θα θέλετε πραγματικά να λάμψετε. Τα διαμάντια σε πιο μοντέρνες ρυθμίσεις, οι πολύτιμοι λίθοι και τα μέταλλα με όψεις είναι όλα ιδανικά για να χορέψετε. Αν επισκέπτεστε το καινούριο μπιστρό της πόλης, διατηρήστε την εμφάνισή σας κλασική με ένα τρικ. Δοκιμάστε ένα διαμαντένιο βραχιόλι με τζιν και μεταξωτή μπλούζα ή μια συλλογή από βραχιόλια στοιβαγμένα σε έναν καρπό. Το εκκεντρικό και το χαριτωμένο είναι οι λέξεις κλειδιά.  

Ξεχωριστή περίσταση

Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά είναι μια θαυμάσια στιγμή για να εστιάσετε σε ένα ξεχωριστό στυλ: μια λαμπερή χειροπέδα με ένα μεγάλο έγχρωμο πολύτιμο λίθο, μια στοίβα από βραχιόλια στον έναν καρπό ή μια σειρά από μαργαριτάρια τυλιγμένα γύρω-γύρω. Οι αντικέ εμφανίσεις είναι επίσης ένας πρωτότυπος τρόπος για να ντύσετε τη βραδιά σας. Το Φιλιγκράν (Filigree) και το Βικτωριανό στυλ ταιριάζουν υπέροχα με πολυτελή βραδινά υφάσματα όπως το μετάξι, το βελούδο και το σατέν.

Έλα να γνωριστούμε καλύτερα! Ακολούθησε μας στο Instagram Βρες μας στο Facebook     

Γιώργος Γούναρης