Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό μας κατάστημα!
Στόχος μας είναι να γίνουμε η προσωπική σας επιλογή για όλες τις σημαντικές αλλά και καθημερινές στιγμές της ζωής σας, προσφέροντας ιδιαίτερες δημιουργίες που θα αναδείξουν όμορφες αναμνήσεις.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Από την ίδρυση της η εταιρία διακρίνεται για την ποιότητα των κοσμημάτων,  την ποικιλία των σχεδίων και τις προσιτές τιμές. Η νοοτροπία μας παραμένει σταθερή και βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη συνέπεια και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Πάνω απ’ όλα όμως, η υπογραφή OROLITHOS συνιστά σφραγίδα ποιότητας  στον χώρο του κοσμήματος.

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει στην κατασκευή του ξεχωριστά και ιδιαίτερα πολύτιμα στοιχεία. Είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού είτε ως κειμήλια, τα κοσμήματα αποτελούν διαχρονικά σύμβολα ομορφιάς και στολισμού.

Το e-shop OROLITHOS ενσωματώνει στους πολύτιμους λίθους και τον χρυσό την απαραίτητη τεχνική γνώση δίνοντας ένα αποτέλεσμα αισθητικής αρτιότητας. Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής και ανακαλύψτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ανοιχτοί σε καθετί καινούριο και πρωτοποριακό και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα το orolithos.gr  υπηρετεί τις σύγχρονες τάσεις του κοσμήματος με έμπνευση από το παρελθόν. Με νεωτερισμό, ποιότητα και προσιτές τιμές επιχειρούμε να δώσουμε νέα αξία στις αγορές.

Περιηγηθείτε στις σελίδες που ακολουθούν και 'ταξιδέψετε' μαζί μας στον λαμπερό κόσμο του κοσμήματος.  Ευχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Παπαναστασίου 33
Λάρισα, Τ.Κ. 41222

Email

info@orolithos.gr

Τηλέφωνο

2414007150

Στείλτε μας μήνυμα

TOP

 κωδικός κουπονιού

 

 

Orolithos10